Last Minutes

Rondreizen

Strandvakanties

Snel zoeken en boeken

 

Vliegen vanaf Eindhoven Airport

Wanneer u op vakantie gaat en vliegt vanaf Eindhoven Airport, zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te reizen. De populairste bestaan uit het openbaar vervoer, parkeren van de auto, een taxi of transferbus. Maar welke van deze opties is nu het handigste of juist het goedkoopste?  

Openbaar vervoer

Eindhoven Airport is niet zoals bijvoorbeeld Schiphol rechtstreeks bereikbaar per trein. Het is wel degelijk een optie om per trein te gaan. Echter, moet u na het bereiken van station Eindhoven de bus nemen, hiervoor kunt u lijn 400 of 401 gebruiken die Eindhoven Airport als eindstation hebben. Prijzen voor treintickets vanaf elk station in Nederland naar Eindhoven liggen op € 16,- per persoon voor een enkele rit. Voor een retourtje betaald u eenvoudig het dubbele, namelijk € 32,- per persoon. Eersteklas tickets liggen op € 22,- per persoon voor een enkele rit. Hier kunt u treintickets bestellen, let er wel op dat de bussen vanaf station Eindhoven ’s nachts niet rijden.  

Parkeren bij het vliegveld

Een andere optie is gewoon met uw eigen auto naar de luchthaven te rijden en deze daar te parkeren. Bij Eindhoven Airport heeft u verschillende mogelijkheden tot parkeren van uw auto. Zo kunt u bijvoorbeeld parkeren tegenover het vliegveld bij Park en Fly, dit is op loopafstand. Daarnaast kunt u ook kiezen voor Shuttle of Valet parkeren. Middels Shuttle parkeren parkeert u uw auto bij een parkeeraanbieder en wordt u vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst weer naar de parkeerplaats gebracht. Deze services is altijd bij de prijs inbegrepen wanneer u kiest voor Shuttle parkeren. Valet parkeren is een andere en misschien nog makkelijkere optie, hierbij draagt u simpelweg uw auto over bij de luchthaven aan een medewerker van de parking en zal uw auto bij terugkomst weer voor u klaarstaan. Vergelijk eenvoudig de verschillende opties voor parkeren bij Eindhoven Airport via Vliegen en Parkeren.nl. Middels het parkeren bij de luchthaven via Vliegen en Parkeren bespaart u op uw kosten en kunt u parkeren met een goede en betrouwbare service. Veel parkings zijn dichterbij gelegen dan bijvoorbeeld P8 parkeren van de luchthaven zelf.

Air Express

Een derde optie om op Eindhoven Airport te geraken zijn touringcar bussen die vertrekken vanaf verschillende steden in Nederland. Deze service wordt aangeboden door Airexpressbus en vertrekken bijvoorbeeld vanaf Den Bosch, Utrecht en Amsterdam. Kosten bedragen, vanuit Amsterdam €35,- per persoon en vanuit Den Bosch € 16,50 per persoon.  

Eindhoven Airport taxi met Gogido

Een van de veelgebruikte taxi’s die service naar de luchthaven verleent is Gogido. Deze dienst kent vaste prijzen en biedt de mogelijkheid om met 4 of 8 personen naar de luchthaven te reizen. We hebben de prijzen van enkele grote steden bekeken: 4 personen vanaf Amsterdam: € 145,- Rotterdam eveneens 4 personen € 100,- en vanaf Den Bosch betaalt u voor 4 personen € 44,- en voor 8 personen het dubbele namelijk € 88,-