Last Minutes

Rondreizen

Strandvakanties

Snel zoeken en boeken

 

Op vakantie naar Cuba

Cuba is een geweldige vakantiebestemming. Als je een winterzon vakantie wilt hebben dan kunnen we je zeker Cuba aanraden. Het is heerlijk om te genieten van de salsa dansen, de cocktails, sigaren en ook de mooie stranden. Cuba is een geweldige vakantiebestemming. Natuurlijk is het een geweldige bestemming voor een winterzon vakantie. Cuba is een land wat drijft op toerisme. Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten. Het land heeft een rijke geschiedenis en eigenlijk een van de landen waar je nog volop oude Amerikaanse auto’s ziet.

Waarom een vakantie Cuba boeken?

De nummer een reden zijn de vriendelijke mensen in Cuba. Het is geweldig om te zien hoe vriendelijk, gemoedelijk en aardig de lokale mensen zijn. En dat ondanks dat de bevolking op Cuba niet rijk is. En ook ondanks dat ze naar de dure en luxe hotels en resorts moeten kijken. Het moeten de banen en goed fooien zijn van de rijke toeristen welke naar Cuba komen, waarom ze zo blij zijn! Of misschien is het de lifestyle in Cuba? Een vakantie naar Cuba is een ware aanrader.

Waarom in de winter naar de winterzon van Cuba?

Een vakantie boeken naar Cuba is slim en verstandig. Tijdens de wintermaanden is het lekker aangenaam warm en niet te heet. Ook is het orkaanseizoen voorbij en is de kans op regen helemaal niet groot. Het kan ’s avonds wel aardig afkoelen waardoor het slim is om ook een lange broek en lichte trui mee te nemen.

De bezienswaardigheden van Cuba

Laten we enkele bezienswaardigheden opsommen van Cuba. Laten we beginnen met Havana. Havana is de hoofdstad van Cuba en biedt een geweldige boulevard Malecon. Het is een geweldige en zeer bekende boulevard. Ook zijn er volop oude monumenten en geweldige villa’s. Ook zijn er wijken met wolkenkrabbers en winkels en kantoren. Het is werkelijk te gek om te zien wat er allemaal mogelijk is in deze mooie stad.
Ga ook naar de Plaza de la Revolucion waar de voormalige president Fidel Castro zeer lange speeches hield. Ook is er een beeld te zien van Che Guevara.

Bekijk ook de Valle de Vinales! Het zijn mooie bergen welke op ruggen van olifanten lijken. Je kunt er heerlijk wandelen en ook klimmen. Daarnaast kun je de tabaksplantages bezoeken in deze valleien. Ook zijn er geweldige grotten waar je van kunt genieten.

Wacht niet langer!

Bekijk de mogelijkheden van een mooie zomerzon vakantie naar Cuba. Het zal een onvergetelijke vakantie worden waar je nog lang van kunt genieten. Het is heerlijk om als het in Nederland begint te vriezen de zomerzon van Cuba te bezoeken. Volop genieten! Gegarandeerd!