Last Minutes

Rondreizen

Strandvakanties

Snel zoeken en boeken

 

Op vakantie in Sainte-Maxime

Aan de Côte d’Azur, op het mooiste stukje kust van Zuid-Frankrijk, ligt het pittoreske dorpje Sainte-Maxime. Dankzij de unieke combinatie van de mooie omgeving, de leuke dorpen en steden in de omgeving en natuurlijk het spetterende weer, dat in de zomermaanden vrijwel altijd perfect is om in de vakantiestemming te komen, is Sainte-Maxime de ideale vakantiebestemming. Ben je ook op zoek naar een plek om vakantie te vieren, en overweeg je om een vakantiehuis te huren in Zuid-Frankrijk? Dan moet je zeker in overweging nemen om dat te doen in de buurt van dit leuke stadje.

De ideale bestemming

In Sainte Maxime is genoeg te beleven voor een uitgebreide vakantie met het hele gezin. Gedurende het jaar, maar natuurlijk vooral in de zomermaanden, is het er heerlijk vertoeven. Zo zijn er veel shows en concerten. Het bekende Theátre de la Mer is een van de mooiste concertgelegenheden in Zuid-Frankrijk: hier komen regelmatig bekende artiesten optreden. De vele evenementen in Sainte-Maxime geven het stadje een vrolijke en open karakter, waardoor je je als toerist meteen thuis voelt. Themaparken en verschillende speeltuinen vormen ook voor de jongste kinderen voldoende gelegenheid om zich te vermaken.

Azuurblauwe zee, wit strand

Sainte-Maxime ligt direct aan de Côte d’Azur, en is zodoende een van de beste plekken om naar toe te gaan als je op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie. Vanuit een vakantiehuis in of nabij de stad (die je kunt vinden via http://www.goedhuur.nl/) ben je binnen de kortste keren bij het strand – waar je heerlijk kunt genieten van het mooie weer, en ongestoord kunt zwemmen. Sainte-Maxime is, in tegenstelling tot de meer bekende badplaatsen in de buurt, ook tijdens het zomerseizoen niet extreem druk. Zo is er altijd voldoende ruimte voor jou en je hele gezin om lekker aan het strand te liggen.

Een huis vlakbij Saint-Tropez

Overigens is het wel leuk om vanuit Sainte-Maxime af te reizen naar de bekende en chique badplaatsen van de Côte d’Azur, die allemaal binnen rijafstand liggen. Saint-Tropez en Cannes zijn unieke plekken, waar je zeker een keer geweest moet zijn. In deze bekende kustplaatsen kun je je ogen uitkijken naar de prachtige jachten en dure auto’s, en waan je jezelf tussen de sterren van het witte doek. In deze stadjes kun je ook geweldig shoppen in de mooiste winkels, en genieten van de haute cuisine in enkele van de beste restaurants in heel Frankrijk. Zo is een vakantie in Sainte-Maxime niet alleen rustgevend, maar ook avontuurlijk en afwisselend.