Last Minutes

Rondreizen

Strandvakanties

Snel zoeken en boeken

 

Malediven, een top vakantie

Officieel heet de Malediven de Republiek der Maldiven. De Malediven is een groep van eilanden die bestaat uit bijna 1200 koraaleilanden, 26 atollen in de Indische Oceaan. De Malediven bevinden zich ten Zuidwesten van India. Er zijn maar liefst negentig eilanden welke een toeristenbestemming vormen en een uitstekende bestemming voor je volgende zomervakantie. De Malediven hebben een rijke geschiedenis en zijn onder andere door Portugal overheerst. In 1965 is deze vakantiebestemming onafhankelijk geworden. Het land is in 2004 door een tsunami getroffen waardoor verschillende eilanden veel schade kregen. Gelukkig is dit al een lange tijd geleden.  

Waarom naar de Malediven gaan voor je volgende vakantie?

De Malediven wordt volop als vakantiebestemming gekozen! En dat is niet vreemd. Het is de ideale bestemming voor je huwelijksreis en ook voor heerlijke duiken. Als je van duiken, surfen of snorkelen houdt dan moet je zeker naar de Malediven gaan. Je zult zeker geen spijt krijgen van het boeken van de zomervakantie naar de Malediven. Boek gewoon die mooie vakantie naar de Malediven. Ontdek de meer dan duizend koraaleilanden! Bezoek de hoofdstad Malé en zie de rijke cultuur op de Malediven. Natuurlijk moet je ook genieten van de mooie stranden en de geweldige stranden. Vergeet ook zeker niet de zonnebrand! Bruin worden is een gegarandeerd op de Malediven.  

Beste Reistijd

Wanneer je omwille van je geestelijke of fysieke gezondheid de Malediven gaat bezoeken, dan is het belangrijk om dit op het juiste moment van het jaar te doen. Er is een zogenaamd nat seizoen en een droog seizoen. Het spreekt voor zich dat het droge seizoen het ideale moment betreft. Dat betekent dus dat je het beste kunt gaan in de periode tussen december en april.  

Boek jij ook je volgende zomervakantie naar de Malediven?

Op naar een top vakantie naar de Malediven? Op ca. 700 km van India bevindt zich een paradijs in de vorm van 1200 kleine eilandjes. Hoewel al deze eilandjes in 10 à 35 minuten zijn rond te lopen, zult u zich hier geen moment vervelen. Watersporten als duiken, snorkelen en surfen vormen één van de grootste trekpleisters van dit gebied en bovendien kunt u er heerlijk bruinen in de zon. Uw huwelijk niet meer stuk met zo een fantastische vakantiebestemming als huwelijksreis!