Last Minutes

Rondreizen

Strandvakanties

Snel zoeken en boeken

 

Gratis Vitamine D op Jamaica

Ontvlucht het koude Nederland en reis naar Jamaica ! Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden is dit een perfecte bestemming om gratis vitamine D op te halen. Op het Caribische eiland vind je een groot aantal resorts, hotels en appartementen terug. Je hebt de mogelijkheid om te genieten van zogenaamde all inclusive arrangementen. Als je voor een dergelijk arrangement kiest hoef je je helemaal nergens meer druk over te maken, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.  

De hoofdstad Kingston

Wil je even wat anders dan het strand, breng dan een bezoek aan de hoofdstad van Jamaica. De stad Kingston kent bijna een miljoen inwoners en is bekend om haar geschiedenis met betrekking tot Bob Marley. Zo kun je een bezoek brengen aan het museum dat is opgezet in het huis waar Bob Marley heeft gewoond. Je kunt het museum vinden in een sloppenwijk van de stad, namelijk Trenchtown. Het museum over Bob Marley is niet het enige museum dat je in de stad kunt vinden. Columbus Park is een openluchtmuseum over de geschiedenis van Jamaica. Vind je het interessant om meer te leren over deze geschiedenis, sla dan een bezoek aan Columbus Park niet af.  

Dunn’s River Falls

Duik na een bezoek van de hoofdstad in de natuur. De Dunn’s River Falls is een waterval van ongeveer 30 meter hoog. Elk jaar weer komen er vele duizenden mensen op deze waterval af. De waterval lijkt op een samenvoeging van meerdere traptreden en is daarom erg bijzonder om te aanschouwen. Dunn’s River Falls is de bekendste waterval van heel Jamaica. Ga jij de schoonheid van de natuur ook aanschouwen?  

Blue Mountains

In het oosten van Jamaica vind je de bijzondere Blue Mountains terug. Deze ononderbroken bergketen is de langste van het gehele Caribisch gebied. De bergketen is meer dan 45 kilometer lang en zo’n 20 kilometer breed. Als je een bezoek brengt aan deze keten, doe dat dan in combinatie met één van de tours die worden aangeboden. Tijdens zo’n tour breng je namelijk ook een bezoek aan de koffieplantage. Zo zie je met eigen ogen waar onze geliefde koffie vandaan komt.  

Hotels

 

Grand Bahia Principe Jamaica - 4,5 sterren

Het prestigieuze Grand Bahia Principe Jamaica staat synoniem voor aangenaam comfort direct aan één van de mooiste stranden van Runaway Bay. Het hotel is zeer ruim opgezet en beschikt, naast een ruim aanbod aan faciliteiten en (watersport) activiteiten, over een mooi aangelegd zwembad dat sierlijk slingert over het resort en een uitgebreide en prachtig aangelegde Bahia Spa. De fijnproever zal hier ook op gastronomisch gebied heerlijk kunnen genieten.  

Couples Negril -4.5 sterren

Smaakvol en ruim opgezet couples only resort dat alleen toegankelijk is voor volwassenen. Het ligt direct aan het langgerekte Seven Beach van Negril en is omgeven door een prachtige tuin. De all inclusive formule is zeer volledig met ook op gastronomisch niveau volop keuzemogelijkheden. Zoekt u een classy hotel met net dat beetje extra dan is het Couples Negril u op het lijf geschreven.