Last Minutes

Rondreizen

Strandvakanties

Snel zoeken en boeken

 

een vakantie Dominicaanse Republiek

Een droomvakantie boeken ? Ga naar de Dominicaanse Republiek

Vliegen naar de Dominicaanse Republiek

Eigenlijk iedere week gaan er meerdere directe vluchten naar de Dominicaanse Republiek. Het is mogelijk om met tien uurtjes vliegen over te komen op je bestemming. Het is direct lekker warm als je uit het vliegtuig stapt en je kunt nog dezelfde avond gaan genieten van een heerlijke cocktail op het strand. Je kunt trouwens alleen ticket gaan boeken, maar ook een complete reis. Het is natuurlijk een stuk gemakkelijker om een complete reis te boeken naar de Dominicaanse Republiek. Een compleet pakket op een luxe all- inclusive resort met een prachtig strand. Wie droomt daar nu niet van?

Wat is er allemaal te zien in de Dominicaanse Republiek?

Graag geven we je enkele tips welke bezienswaardigheden je niet mag missen in de Dominicaanse Republiek. Het beste kun je beginnen met een trip naar het oude deel van de stad van Puerto Plata. Het heeft een historisch centrum met geweldige huizen welke allemaal gerenoveerd zijn of nog worden. Er is een mooie boulevard in de stad. Ook zijn er enkele musea en kun je genieten van een geweldig uitzicht als je met een kabelbaan gaat. Daarnaast kun je ook naar het Parque Nacional historica La Isabela gaan in de Dominicaanse Republiek. Het is een van de eerste Europese steden in Amerika. Vooral archeologen hebben hier veel vondsten gedaan. Isabela is trouwens gesticht door Columbus.

Cascade de Limon

Bezoek ook de Cascade de Limon. Je kunt via verschillende routes de 52 meter hoge cascade bekijken waar het water naar beneden stroomt en klettert. De watervallen van Damajagua zijn ook een aanrader. Er zijn maar liefst 27 watervallen in een mooi stukje natuur op de Dominicaanse Republiek. Het is erg mooi en mag je zeker niet missen. Daarnaast zijn er nog tal van nationale parken welke we je graag aanraden als je van de natuur houdt.

Enkele tips