Last Minutes

Rondreizen

Strandvakanties

Snel zoeken en boeken

 

De top zomervakantie bestemmingen

De tijd dat men in een zomervakantie per se naar het buitenland wilde lijkt voorbij te zijn. In de top zomervakantie bestemmingen pronkt namelijk ook Nederland! Ga op pad met de fiets, de auto of wandelend en ontdek de meest fraaie plekjes op eigen bodem. Ben je bijvoorbeeld al eens in het heuvelachtige Limburg geweest, of de beboste Veluwe? Daarbij wordt het steeds warmer in Nederland, waardoor het ook in de zomer prima vertoeven is in ons kikkerlandje. Op een camping, in een hotel of in een bungalowpark!  

Populaire bestemmingen in Europa

Andere top zomervakantie bestemmingen zijn vanzelfsprekend Frankrijk en Spanje,die jaarlijks terugkeren in dit lijstje, ItaliĆ«, Duitsland, Turkije en Zweden. Populaire top zomervakantie bestemmingen voor stedentrips zijn onder meer Berlijn, Budapest, Boekarest, Wenen en Praag. Kortom, voornamelijk de steden in het oosten van Europa!  

Welke van de top zomervakantie bestemmingen kies jij?

Het kan soms best lastig zijn om te kiezen tussen de verschillende top zomervakantie bestemmingen. Kies je bijvoorbeeld voor een warm land, of krijgt een land met meer cultuur je voorkeur? De landen in het oosten, zoals Hongarije en RoemeniĆ«, bieden fraaie steden met een rijke historie. Het toerisme is in deze landen echter nog een stuk beperkter dan in andere landen uit de lijst met top zomervakantie bestemmingen . Dit valt te merken aan de kwaliteit van de hotels en campings in deze landen.   Ook de meer noordelijk gelegen landen lijken steeds populairder te worden en hun intrede te doen in de top zomervakantie bestemmingen. Denk aan een land als Zweden of Noorwegen, welke goed ontwikkeld is en daarbij fraaie steden biedt. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Stockholm, Oslo of Kopenhagen! Het nadeel aan deze top vakantiebestemmingen kan echter de temperatuur zijn, omdat het in deze landen vaak een stuk koeler is dan in bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk. Ook regenachtige zomers komen hier geregeld voor. Het is dan ook raadzaam om hier vooraf geen vakanties naar te boeken, maar bijvoorbeeld te kiezen voor een last-minute vakantiedeal.