Last Minutes

Rondreizen

Strandvakanties

Snel zoeken en boeken

 

De Kaapverdische eilanden

Een zomervakantie of vakantie boeken naar de Kaapverdische Eilanden is een zeer goed idee! Het is een land, dat uit meerdere eilanden bestaat. Het wordt ook wel Kaapverdië genoemd. De eilanden liggen dichtbij Senegal. De bekendste eilanden zijn Boa Vista, Branco, Santa Luzia, Brava, Fogo en natuurlijk Santiago om er een paar te noemen. De hoofdstad van Kaapverdië is Praia en naast het toerisme is landbouw erg belangrijk voor de lokale bevolking.  

Waarom naar Kaapverdië gaan?

Kaapverdië is een eilandengroep welke rijk is aan geschiedenis. De slavenhandel was erg sterk aanwezig. De schepen meerden aan vanuit alle windrichtingen en dit is goed terug te zien op het eiland. Het is een kolonie geweest van Portugal. In 1975 is Kaapverdië onafhankelijk geworden. Kaapverdië is nog een onbekende zomervakantie en vakantiebestemming. Het is een echte exotische bestemming! En het land kent een erg mooie natuur. Er zijn een aantal zeer mooie resorts op Kaapverdië. De mensen op Kaapverdië zijn erg vriendelijk en je zult je er dan ook snel thuis voelen. Eigenlijk kent Kaapverdië alle ingrediënten om een mooie zomervakantie te hebben. Je kunt er volop cultuur opsnuiven en daarnaast ook genieten van het heerlijke klimaat en de mooie stranden. En op de resorts wordt je natuurlijk helemaal vertroeteld.  

Waarop wacht je nog?

Houd je van een land welke nog niet ontdekt is door het massa toerisme? Dan is Kaapverdië een aanrader. Boek je vakantie en zomervakantie naar Kaapverdië! Wij weten zeker dat je er geen spijt van zult krijgen. Kaapverdië zal je een onvergetelijke vakantie bezorgen. Ontdek op onze website de verschillende (goede) aanbiedingen! Boek dan je vakantie en zorg voor een visum naar Kaapverdië via hun ambassade in Rotterdam.  

Informatie Kaapverdië

Kaapverdië heeft een tropisch klimaat. De gemiddelde temperatuur in de winter bedraagt minimaal 18-24 graden en zomers maximaal 30-45 graden. Er valt weinig regen (6 tot 19 dagen per jaar, het meeste in de maanden augustus en september). Portugees is de officiële taal op Kaapverdië. Voor een Exotische Vakantie heeft u wellicht vaccinaties nodig en een Visum. Ook het afsluiten van een reisverzekering is aan te bevelen. Kijk op onze speciale pagina voor een overzicht.