Last Minutes

Rondreizen

Strandvakanties

Snel zoeken en boeken

 

Cuba, een zomervakantie met gegarandeerd zon

Het is bijna niet mogelijk om geen zon te hebben als je naar het mooie Cuba gaat. Ook is het moeilijk om niet over de politieke situatie te spreken. De revolutie is al vele jaren oud, maar nog altijd terug te zien in dit mooie land. De zomervakantie Cuba zal je vele sporen laten zien van Che Quevara en ook Fidel Castro. Door alle embargo’s is het land erg geïsoleerd geraakt. Desondanks krijgt het met de zomervakantie volop toeristen op bezoek. Het is een vakantieland waar je kunt reizen en genieten van pure cultuur! Het is een zeer authentieke vakantiereis welke je zult beleven in dit mooie land. Ze hebben het toerisme omarmd en dat merk je op iedere hoek van iedere straat! Werkelijk geweldig toch?!  

Waarom kiezen voor een vakantie Cuba?

Eigenlijk hebben we het al gezegd. Cuba is een ware vakantiereis bestemming welke uniek en authentiek is. Het land kent mooie oude auto’s, volop zon, heerlijke rum en mooie salsa dansen. Daarnaast zijn de stranden van Cuba uitstekend te noemen. Het is niet vreemd waarom Cuba de laatste jaren is uitgegroeid tot een ware vakantiebestemming welke geliefd is door iedereen. Bezoek ook de mooie steden als Havana en Santiago de Cuba! Luister naar de artiesten en zangers. Ook kun je naar Trinidad gaan op je zomervakantie om het echte oude Cuba te zien met haar koloniale verleden.  

Een vakantie Cuba boeken?

Er zijn volop redenen om nog vandaag een vakantiereis te gaan boeken. Jaarlijks worden er door vele duizenden toeristen vakantiereizen Cuba geboekt. Misschien hoor jij ook tot deze groep? Bekijk welke verschillende aanbiedingen en mooie zomervakantie Cuba reizen er allemaal mogelijk zijn. Wij helpen je graag op weg met de eerste stappen om Cuba te verkennen! Geniet jij binnenkort ook van een zomervakantie op Cuba? Wij hopen het voor je! Het is een geweldige vakantiereis bestemming. Voor een Vakantie naar Cuba heeft u wellicht vaccinaties nodig en een Visum.Ook het afsluiten van een reisverzekering is aan te bevelen. Verder natuurlijk ook een Care plus EHBO set